Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jövőre indul útjára a világ legnagyobb utasszállító óceánjárója, az "Oasis of the Seas", vagyis a Tengerek oázisa. Még csak készülőfélben van, és az első útjára csak 2009. december 12-én kerül sor a Karib-szigetek környékén, de szeptember 3-tól már bárki lefoglalhatja utazását.
A hajó számos rekordot fog bezsebelni. Először építenek egy hatalmas vízi színházat egy óceánjáróra, és újdonság lesz, hogy emeletes kabinokban is megoldható lesz a vendégek elszállásolása. Lesz egy igazi sétálóutca a hajón, számos vendéglővel, üzlettel, és ami eddig szintén nem volt: a világ első hajón üzemeltetett körhintájával.
A 600 fős AquaTheater a világ legnagyobb hajón épített medencéje lesz.
A hajó 5400 utas befogadására lesz képes, akik 37 különböző színvonalú kabin közül választhatnak. A kabinok belmagassága szintén rekord lesz a maga nemében, hozzájuk dupla magasságú ablakokat építenek, így a vendégeknek szélesebb látóköre nyílik megcsodálni luxushajó nyújtotta panorámát.
Az egy milliárd dollár költségvetésű, huszonnyolc emeletes (73 méter magas) és 360 méter hosszú, 220 000 tonnás óceánjáró jelenleg Finnországban épül.
 Videó a hajórol !
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.