Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Belföldi és külföldi hírek - a nagyvilág eseményei

Cikkek

Milliárdokat bukhatnak a bankok

2008.07.21

.Elsősorban Nagy-Britannia, Spanyolország és Írország bankjai számíthatnak komoly veszteségre a következő három évben a lakossági általános, illetve a jelzáloghiteleik kapcsán. Egy tanulmány 120 milliárd euróra teszi a következő időszak veszteségét, az egyik fő gond, hogy esnek az ingatlanárak.

 

Hírmegosztó

2008.07.19

Ha tudsz egy jó hírt, és itt az oldalon nincs fönt, akkor írd le ide !

 

Sírrongálók az ősi temetőben

2008.07.19

 

..
 
Tizenhárom sírt rongáltak meg ismeretlenek Somogy megyei Fiad 900 éves temetőjében. Ledöntötték a síremlékeket, a vázákat felborogatták. A rendőrség nyomoz az ügyben.A rongálást pénteken, a közmunkások vették észre, akik a temetőben "kaszáltak".Tizenhárom sírt rongáltak meg ismeretlenek Somogy megyei Fiad 900 éves temetőjében. Ledöntötték a síremlékeket, a vázákat felborogatták. A rendőrség nyomoz az ügyben.A rongálást pénteken, a közmunkások vették észre, akik a temetőben "kaszáltak".......
 

Őrült a repülőgépen

2008.07.19

A tervezett úticél helyett máshol kellett leszállnia az American Airlines egyik utasszállító gépének az Egyesült Államokban, miután az egyik utas meztelenre vetkőzött, és a levegőben ki akarta nyitni a repülőgép egyik vészkijáratának ajtaját.